
Kursus TVET
Penyeliaan Operasi Makanan & Minuman
I561-002-3:2018
Pengenalan Kursus
Kursus ini memberi mendedahkan kepada peserta mengenai tugas dan tanggungjawab umum dan khusus sebagai seorang krew F&B. Kursus ini akan membantu peserta menguasai perkara-perkara asas di dalam pengurusan operasi makanan dan minuman dan seterusnya memudahkan peserta untuk mengaplikasikan semula dalam dunia pekerjaan ataupun di dalam perniagaan sebenar mengikut keperluan industri.
Maklumat Latihan TVET
Kategori Kursus
Sijil Penuh
Pelaksanaan Kursus
MT - Mengikut Tahap
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 3 / Sijil Setaraf
Tempoh Pengajian
12 Bulan
Prospek Kerjaya
F&B supervisor or any related field
Syarat Kelayakan
1. MEMPUNYAI SKM 2 DALAM BIDANG
Atau
Atau
Atau
Atau
1.1
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Atau
1.2
1. Sihat Tubuh Badan (Wajib)
,
2. Boleh Membaca, Menulis dan Mengira (Wajib) ,
3. Bujang (Wajib)
2. Boleh Membaca, Menulis dan Mengira (Wajib) ,
3. Bujang (Wajib)
Atau
1.3
Umur Minimum : 15
Umur Maksimum : 35
Atau
1.4
Calon Bumiputera Sahaja
Atau
1.5
Warganegara Malaysia Sahaja
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
STI COLLEGE
Alamat
243-A, 243-B, 243-C
JALAN BANDAR 13,
TAMAN MELAWATI,
JALAN BANDAR 13,
TAMAN MELAWATI,
Negeri
SELANGOR
Penyelaras
ZULIKHA BINTI MOHAMAD
Telefon
03-61786809
Emel
admin@skillstech.edu.my
Laman Web
https://www.facebook.com/sticollegemalaysia
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
Mempunyai SKM 2 dalam bidang
Padanan Pekerjaan MyFutureJobs
Tawaran Pekerjaan
Tiada Rekod Tawaran Pekerjaan