
Kursus TVET
Sijil Pemprosesan dan Kawalan Mutu Makanan
SPK
Pengenalan Kursus
Pengambilan bagi program Sijil Pemprosesan dan Kawalan Mutu Makanan (SPK) adalah sehingga ambilan tahun 2023 sahaja dan ambilan pada tahun 2024 nama baru Sijil Teknologi Pemprosesan Makanan (SPK)
Maklumat Latihan TVET
Kategori Kursus
Sijil Penuh
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 3 / Sijil Setaraf
Tempoh Pengajian
16 Bulan
Prospek Kerjaya
Program telah ditukar kepada Sijil Teknologi Pemprosesan Makanan (SPK) bermula tahun 2024
Syarat Kelayakan
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
KOLEJ KOMUNITI BAGAN SERAI
Alamat
NO.29, JALAN SYED THAUPY 2 PUSAT BANDAR BARU, 34300
BAGAN SERAI, PERAK.
BAGAN SERAI, PERAK.
Negeri
PERAK
Penyelaras
-
Telefon
05-7210020
Emel
adminkkbse@kkbaganserai.edu.my
Laman Web
https://kkbaganserai.mypolycc.edu.my/
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
Syarat Lain Kemasukan
Calon tidak mempunyai ketidakupayaan penglihatan (buta), pendengaran, fizikal atau pembelajaran yang menyukarkan kerja-kerja amali
Calon tidak mempunyai ketidakupayaan penglihatan (buta), pendengaran, fizikal atau pembelajaran yang menyukarkan kerja-kerja amali