
Kursus TVET
PENYEDIAAN DAN PENGHASILAN MAKANAN
I561-005-2:2022
Pengenalan Kursus
Pelatih akan mempelajarai CU berdasarkan pada NOSS JPK seperti Kitchen Hygiene and Safety Procedure, Vegetable and Potato cuts, Cooking methods, Produce stocks untuk culinary, Thickening Agents and produce mother Sauce. Selain itu pelatih juga akan mempelajari latihan dalam produce soup, produce vegetable dishes, produce salads, produce appetizers, produce sandwiches.
Pelajar juga akan mempelajari breakfast dishes, coupe deserts bagi mempertingkan kemahiran dalam bidang kulinari.
Maklumat Latihan TVET
Syarat Kelayakan
Umur Minimum : 15
Umur Maksimum : 45
Dan
Dan
Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis
Butiran Penyedia Latihan TVET
Lain-lain Maklumat
Padanan Pekerjaan MyFutureJobs
Tiada Rekod Tawaran Pekerjaan