Kursus TVET

Pembuatan Pastri

HT-014-3:2011

Pengenalan Kursus

This NOSS is developed focusing on the Pastry Production area.

Maklumat Latihan TVET

Kategori Kursus
Sijil Penuh
Pelaksanaan Kursus
MT - Mengikut Tahap
Tahap Pengajian
Sijil Kemahiran Malaysia / Sijil Tahap 3 / Sijil Setaraf
Tempoh Pengajian
12 Bulan
Prospek Kerjaya
Pastry Entrepreneur, Pastry Chef for Airlines Hotel, Restaurant, Cruise and others

Syarat Kelayakan

1. Kelayakan Akademik
1.1

Tiada Pendidikan Formal Atau Mempunyai Minat, Boleh Membaca Dan Menulis


Dan

2. Umur
2.1

Umur Minimum : 16
Umur Maksimum : 40


Dan

3. Warganegara
3.1
Warganegara Malaysia Sahaja

Butiran Penyedia Latihan TVET

Nama Institusi
GOLDEN CHEF CULINARY ACADEMY
Alamat
NO. 28, TINGKAT 1 & 2
LORONG TERAS JAYA 8
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG

PREMIS TAMBAHAN:
NO. 14, NO. 20, NO. 22A LORONG TERAS JAYA 8
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG.

NO. 2A LORONG TERAS JAYA 7
KAWASAN PERUSAHAAN RINGAN TERAS JAYA
13400 BUTTERWORTH, PULAU PINANG.
Negeri
PULAU PINANG
Penyelaras
TAN HANN NEE
Telefon
04-3200119
Emel
gcca@gcca.com.my
Laman Web

Lain-lain Maklumat

Lain-lain Maklumat Berkaitan
-

Padanan Pekerjaan MyFutureJobs

Tawaran Pekerjaan

Tiada Rekod Tawaran Pekerjaan

;