
Kursus TVET
Pengenalan Kursus
Kursus ini memberi pendedahan kepada peserta tentang teknik asas dan profesional dalam penyediaan hidangan barat popular seperti stik, chicken chop, dan fish & chips. Peserta akan mempelajari kaedah penyediaan daging, perapan, teknik memasak yang betul serta penyediaan sos dan hiasan hidangan yang menarik.
Maklumat Latihan TVET
Kategori Kursus
Micro Credential
Tempoh Pengajian
40 Jam
Prospek Kerjaya
Tukang masak (Western cook)
Usahawan makanan barat
Peniaga kecil-kecilan dari rumah
Usahawan makanan barat
Peniaga kecil-kecilan dari rumah
Syarat Kelayakan
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
GIATMARA Setiawangsa
Alamat
NO. 11-G & 11-1, JALAN JELATEK 2
PUSAT PERNIAGAAN JELATEK
54200 KUALA LUMPUR
PUSAT PERNIAGAAN JELATEK
54200 KUALA LUMPUR
Negeri
W.PERSEKUTUAN (KL)
Penyelaras
Mohd Sufian bin Mohd Noor
Telefon
03-41442134
Emel
gmsetiawangsa@giatmara.edu.my
Laman Web
www.giatmara.edu.my
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
Program Kursus Jangka Pendek (SCT) Bagi Pelajar Tahfiz. Latihan secara Percuma.