
Kursus TVET
Pengenalan Kursus
Kursus Bread Artisan adalah program latihan yang memberi tumpuan kepada seni pembuatan roti secara tradisional dan moden. Peserta akan mempelajari teknik artisanal untuk menghasilkan roti berkualiti tinggi, termasuk pemilihan bahan, fermentasi, pembentukan, dan pembakaran roti
Maklumat Latihan TVET
Kategori Kursus
Sijil Penuh
Tahap Pengajian
Kursus Pendek / Micro Credential / Modular / Setaraf
Tempoh Pengajian
3 Bulan
Prospek Kerjaya
Baker atau Pastry Chef, Pengusaha Bakery, Pakar R&D dalam Bakery
Syarat Kelayakan
Butiran Penyedia Latihan TVET
Nama Institusi
GIATMARA Klang
Alamat
NO.50,52 & 56, JALAN DAMAR, KS9, GLENMARIE COVE, 42000 PORT KLANG, SELANGOR
Negeri
SELANGOR
Penyelaras
MOHAMMAD FAIZOL BIN MAAROP
Telefon
03-31651740
Emel
gmklang@giatmara.edu.my
Laman Web
www.giatmara.edu.my
Lain-lain Maklumat
Lain-lain Maklumat Berkaitan
PENSIJILAN
• Sijil Professional GIATMARA
TEMPOH LATIHAN
• 3 Bulan
PENGAMBILAN KEMASUKAN
• Empat (4) Sesi
- Januari, April
- Julai, Oktober
ELAUN RM200 SEBULAN*
*Tertakluk pada syarat dan peruntukan
• Sijil Professional GIATMARA
TEMPOH LATIHAN
• 3 Bulan
PENGAMBILAN KEMASUKAN
• Empat (4) Sesi
- Januari, April
- Julai, Oktober
ELAUN RM200 SEBULAN*
*Tertakluk pada syarat dan peruntukan